Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam slusao, mozda si u pravu.. Kao tinejdzer koji je slusao grunge, Staley mi je bio jedna od ikona pokreta, tako da Alice ne mogu zamisliti bez njega, zbog toga ovakva reakcija. :)
bnnmn ako si slusao zadnji album onda ces otkriti da je to izuzetno dobar album i novi pjevac zvuci kao Stanley tako da barem tu ja ne osjetim razliku.
Bez Staley-a, nije to to..
Još da makar ne staviše sliku sa Layne-om...smEšno...
fakat zgembo jarane vidis da nema blage ko pise...AIC/Pearl Jam/Nirvana i nekako...
\"svetog trojstva\" Pearl Jam/Faith No More/Alice in Chains, e ko skonta ovo trojstvo da mi ga je vidjeti. da su napisali nirvana, soundgarden, stone temple pilots pa bi i imalo nekog smisla, al uvaliti faith no moro u ovo... :D