Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alen Islamovic, Bosanski Axl Rose
alen islamovic losa kopija tife ja sam tako cuo
Vidim ja skupilo se par olinjalih rokera u korteu kontam odoše na tekmu kad ono večeras lagana svirka na gitari.
Legenda koja hoda a ponekad i gmiže.
Žabac.
Dobar je Alija
Ubio se za dijaspore!
Legenda
ALENE HVALA TI ZA DIVNO VEČE I ZA HUMANITARNU AKCIJU. GLAS KAO SA CD-a!!
kakvi su ovo smokljani u publici lice na sve samo ne rokere
Jedino jala brat i sejo sexson su bolji od alena
Alen je najbolji pjevac bjelog dugmeta i divljih jagoda sejo sexon ga molio da pjeva u zagrebackom zabranjenom pusenju pjesma djurdjevdan je najaca pjesma koju alen izvodi lipe cvatu su iza dosta bebekove numere su dobre al zastarilo
Jel se zezaš?
Gledam ove komentare i shvatam da nama stvarno nema pomoći. Sa ovakvim mentalitetom nama ne treba Evropa, mi i jesmo za Bakira i Seku dokle god ovakve ublehe glasaju.
prije 10-15 godina prosipao priče da je sa holivudskim zvjezdama dok ljudi nisu skontali da tamo imaju voštane figure ...
I ovom zafalilo para 🙃
Zajebavate da Alen ima publiku
Zovite ga kako se zove tip: Alija Islamović.
Nabijem vam ta 2 prsta šejtanska 👿. A Alen je najbolji pjevač, u toj starosti i takav glas nema niko na ovim prostorima.