Nakon sjajnog koncerta u Sarajevu
0
Aleksandra Radović žali što ne može ostati duže
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baš je prekrasna
Pa pokušaj upaliti tv, ili malo pročačkati internet, čut ćeš najkvalitetniji vokal regije :) . A Maya Sar ti je velika nada za muziku Bosne i Hercegovine, za razliku od Cica, Mica & co :) Nadam se da sam te malo prosvijetlila. Aleksandra hvala na divnom koncertu :)
@Upitnik Imate svoju Doris Dragovic, mislim da se tako zove i za tvoj mozak to je dovoljno. Potrazi je negdje u arhivi. ALEKSANDRA, SVAKA CAST
Ta će Aleksandra, ja joj među noge ubacivo
@Upitnik,glup-a si kao tocilo...
@Upitnik....Ujutru doktoru pod hitno...ovjeri knjižicu na vrijeme...A kloooooca majko draga...!!!
Meni je žao, ali ja stvarno pojma nemam ko je Aleksandra Radović, nisam je nikada vidjela na TV niti čula neku njenu pjesmu da znam da je njena. Nemam pojma ni koja je to vrsta muzike ni ko to sluša. Znam otprilike imena pop i rock diva u Srbiji pa čak i za folkerke ali ovo ime mi je posve nepoznato. Očito su svi ti ljudi koji su došli na koncert došli da vide ko je to. Znam da će me sada njeni fanovi izvrijeđati ali ja vam garantiram da ni u Hrvatskoj niko nije čuo za nju. Ne znam ni ko je Maya Sar. Čudi me da takav anonimus puni Dom mladih.
oprostite mi maloprije me malo ponijelo inace sam ja mali majmun koji pusi po kucama a vodim i sestru jer ona guta
Super pjeva ali mi je ona malo ufurana kao da je iz Londona a ne iz Bogatića pored Šapca... @Ja - javi se ljekaru pod hitno! Kaže da ne piješ lijekove već mjesec dana...
Srpska d.r.o.n.f.u.lj.a na.s.erem se svima koji su bili u usta Ja
Prekrasna je ko tvoj prekrasno pohovani mozak.
i Badricka je nosila iste helankice, sta to nemaju sta drugo za obuc