Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ove silikonske i plasticne fufe mogu samo da se ugledaju na ovu damu koja je dokaz da se i bez \"sise na izvolte\"moze uspijeti
A sta si ocekivala, mozda cetiri sata? Pa pobogu djeojko, na je umjetnik, nije fufica poput Bubamare d treska sisama 3 sata a jedan da pjeva ili poput Nikoline Pisek da mi trepce i uvija gubom..........daj molim te...........sat i cetrdeset pet minuta uzivanja u muzici......a to sto ti nisi znala.......e nemoj vise ici na njen koncert, ali kada dodje Bubamara, gustaj do zore.
Aleksandra Radovic je jedan fini i skromni prosjek koji se u nedostatku velikih pjevacica i prave umjetnosti prikazuje kao nesto specijalno.
Prezirem domacu glazbu, pogotovo turbo-folk i kvazi pop i rok, ali Aleksandra je jedna od 3-4 osoba koje vrijedi izdvojiti na ex-yu prostoru. Sama sebi pise pjesme, odlicna muzika, solidni tekstovi, solidno izgleda a glas jedan od boljih zenskih.
HAHAHAHAHAHAHAHHAAH! SARA.AJEV.O-X DO TOKIJA!!!
fUnpage? Šalite se.
Pricamo o muzici mali, znas. Cura pjeva odlicno i koliko je placena toliko je i pjevala. Pametno. U Sarajevu u Koloseumu pjeva 2-3 sata, zao mi je. @Secret agent Ako si bila na koncertu, trebala bi da znas da ima tri albuma i singlova iza sebe tj.najmanje 30 pjesama i mogla bi uz \"oooooooo\" i \"aaaaaa\" pjevati i 3-4 sata ali koliko para toliko muzike zar ne?
najodvratnija pjevacica je ova aleksandra.Glumi da ima neki moral a rastavila ozenjenog covjeka.samo kreteni je mogu hvaliti i slusati.
Kakva Beogradjanka, Bog vas pomog\'o, Aleksandra je iz Novog Sada :)
ALEKSANDRA, DOĐI U SARAJEVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nisam bila na koncertu, jer ju nešto i negotivim..činjenica je da ima fin glas i prava dama na sceni i ona mi jeste za nesto intimnije, a ne neke hale i dvorane...et\'
Ma bravo za vas :)
ahahaha sarajlije i kod nas se nesto desava,hahaha...sarajlije vi ste sosoni!
Slazem se sa Tajnom agenticom 007 kratko jest trajalo, ja u Osijeku slusao Balasa puna 4 sata, mogla je barem jos pola sata! Mislim sve u svemo, koncert je bio dobar, jer slusam Aleksandru i ima nevjerovatno glasovne sposobnosti, ali kratko je trajao koncert sto jest jest! Pa i Pekic je duze imao koncert u BKC-u, a operski pjevac :)
Ko je ovo
Komentar ti nema veze sa vezom.
Pa dobro ljudi, ima cura (Secret Agent) pravo na svoje misljenje. I meni je nekako kratko trajalo, ali to ne znaci da ne volim Aleksandru, naprotiv. Opet bih isla.