|

Adnan Šaran: Stalno spinovanje stvarnosti nije baš inspirativno

Adnan Šaran: Stalno spinovanje stvarnosti nije baš inspirativno
19
Piše: L. K.
9.10.2018. u 22:43
18
komentara
19

dijeljenja
Adnan Šaran: Stalno spinovanje stvarnosti nije baš inspirativno Foto: D. S./Klix.ba
Šest mjeseci nakon posljednje svirke grupa Skroz obradovat će svoje fanove nastupom u sarajevskom klubu Underground, a frontmen ove grupe Adnan Šaran rekao nam je da će se potruditi da publici predstave nešto novo.
"Potrudit ćemo se da odsviramo nešto novo i nadam se da će sve biti na nivou grupe" rekao je Šaran šaljivo dodajući da će njihov nastup biti u duhu predizborne šutnje.

S obzirom na to da su u posljednjem razgovoru za Klix.ba naveli da spremaju novi album koji će biti dosta drugačiji od onih koje smo do sada imali priliku čuti pitali smo ga dokle je rad na novom materijalu.

"Pošto Štuke uskoro izbacuju novi album, mi ćemo pričekati još malo. Ova situacija stalnog spinovanja stvarnosti nije vaš inspirativna. Hoću reći da 27 godina ovakve politike nije uopće inspirativno za stvaranje nove muzike" rekao je Šaran.

Skroz će u klubu Underground nastupiti 13. oktobra u okviru 3. Underground Oktober festa kojeg podržava ambasada Republike Njemačke i kompanija Boreas-Stanić Group. Svirka počinje u 21 sat, a atmosferu će zagrijati grupa bRand trio.
Prijavi grešku


Komentari (18)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...