Poslušajte izvedbu
2.2k

Adi Šoše objavio prvi singl "Nije lako biti ja", neponovljiva emocija pretočena u stihove

A. B.
Adi Šoše je mladi bh. pjevač koji je postao regionalno poznat po svom učešću u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Ovaj skromni Mostarac je sada objavio i svoju prvu pjesmu "Nije lako biti ja".

Riječ je o baladi čiji su autori poznati bh. kompozitor i producent Amil Lojo te pjevač, kantautor i tekstopisac Armin Šaković.

"Veoma sam sretan i već dugo čekam da podijelim ovu pjesmu s publikom. Amil i Armin su ozbiljni autori koje jako poštujem i hvala im na povjerenju. Čast mi je biti dio ovog tima", rekao je Šoše i najavio uskoro i neke pjesme bržeg ritma.

Šoše se istakao svojim izvedbama pop i rock klasika koji su obilježili muzičku scenu ovih prostora, a njegov talenat je prepoznao i frontmen grupe Miligram za koju je ovaj mladi pjevač otpjevao dvije pjesme. Osim toga, poznat je i po brojnim obradama pjesama poznatih izvođača i na YouTubeu, a Lojo je istakao da ga čeka uspješna karijera.

"Adi je definitivno jedan od najboljih pjevača bivše Jugoslavije s kojima sam imao priliku sarađivati. Uradili smo 10-ak obrada mojih pjesama koje su njegovim glasom i nevjerovatnom emocijom dobile neku drugu dimenziju i postale veoma slušane na YouTubeu. Pravo je vrijeme da Adi počne snimati svoje pjesme i siguran sam da smo na pravom putu", istakao je Lojo.

Riječi hvale imao je i Armin Šaković.

"Čast mi je svoje stihove prikazati kroz Adijev glas i neponovljivu emociju koju on posjeduje. Bilo je veliko zadovoljstvo stvarati ovo djelo s Amilom i Adijem", naveo je Šaković.

U nastavku uživajte u pjesmi "Nije lako biti ja" i Adijevoj prelijepoj izvedbi.