Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se Fudo povlaci iz javnosti... e, to bi bila vijest.
Dje je Saran? :D
Bumo vidjeli kada nestane šoldi.
to je karakter i svaka joj čast kad žena zna šta su joj prioriteti. najgore je kad čuješ te slavne kako im je život pakao jer nemaju vremena za privatni život ono ko slava, biznis obaveze velike. to je sve sranje. uvijek možeš ti diktirati i slavom i brzinom života i načinom kojim ga živiš. ali oni malo slabiji puste da im oni drugi upravljaju. dijete prije svega.
Vratit ce se ona prije, samo kad zaskrpi.
https://www.youtube.com/watch?v=fIkrr6ykOBE Adela & Lom u duši
Eh, sad je tek gotivim pravo! Svaka cast!
@dibbidus pobjece nakon 1.5 god max 2 god da odmori od malca sto joj skace po glavii..... Mark my.words....de ba...nidje veze.
@AdoDon pa nije ona isfrustrirana bosanka koja pegla, cisti i pusi…
e tu ti je dakle i ugasila. gadno ce joj se nesta desiti. nemozes ti imati potencijal i sjediti na dupetu nista ne zaradjujuci za magnate
Moze sta hoce, od jedne pjesme je zaradila za cijeli zivot :)
neki kaže šta će raditi 10 godina. Neozbiljno
Blago njoj.
E sto me nasekira
pa nije rodila Pitagorinu teoremu da joj non-stop bude posvecena...pa ne moze 10 godina otic od kuce na tri dana
adele pusti suplju,, znamo mi da se salis
Evo lijevo jaje mi oteklo jesam se nasikiro...