Nema više tužnih pjesama
0
Adele dosadilo da bude "ogorčena vještica"
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova pjesma Adele : Adele 2 Adele 2 kazu ista je ko ja
ako ih prestane pjevati ipisati ode joj slava nizbrdo!!!!
Ah, da. Normalne. Da i to pitam: sta je to normalno? Ko definise normalno? Tragom jednog velikana reci cu ti samo da ako je normalno ono sto ti i vecina nesupjesnih predstavljate...onda ne zelim biti normalna!!!
Amela, normalne djevojske obicn zavrse kao u pjesmi Zabranjenog pusenja. Znas ono: \"lokalni dripcin u granapu Sedrenika... te pitaju: Lutko, posto je pa pasteta?\". Svi mi znamo ko je Adele. A ko si ti? Sta si to napravila u svome zivotu? Sta te je obiljezilo? Zasto se uopce poredis sa Adele?
Etop vam vase dive, prvo je bila \"zanima me moje misljenje sto sam debela\" i \"moje pjesme su odraz mene\". Sada je promijenila pjesme, a i pocela je da mrsa. dokaz da su debele zene najgore od zene sto postoji. Nas normalne nikada ne biste medijski pokrili iako smo odraz bolje zivotne discipline i volje i karaktera koji se ne mijenja kad god vjetar puhne.
dosta ba više sa ovom krmačom ko da ste se pretplatili da 2put dnevno pišete o njoj, koga boli kar.i.na više za nju...
dobra
Jeste naporni svi sa tom ženskom, ima još muzike i muzičara oko nas, kreativnijih, genijalnijih i šta sve ne ...
Ma ja, prvo uzmi pare pa onda prestani pisati i pjevati \"srceparajuce\" pjesme. Hajde bar nekad, za razliku od ovih nasih pjevaca koji nemaju druge teme a koncerti puni. Valjda smo mi neka srceparajuca masa. Krembili na sve strane.
Fala qrcu, dosta je bilo placa i cviljenja, mozda sad konacno pocne pjevati.
Adele dosadila
sto znaci, opet ocekujemo pjesme kao one poput lady gage, beyonce, niki minaj, zaista pametno od tebe Adele, taman reko dosla neka pametna pjevacica
e falim te boze, sad cu te konacno i ja moci slusati....ovo do sada nisam mogla.....mrzim socijalne pjesme i naricanje