Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta ste vi postigli u zivotu - takvi vitki i savrseni? Sramota mene zbog vasih komentara! Njoj kapa dole, predivna je!!!!!!
Ne mogu ni ja bez janjetine,pa je jeden jednom godisnje.
Koliko ja vidim, ona nikada ništa nije osvojila :*
i to duplo više Grammyja nego adele
e pa Aura Dione može Dafuge
Jesam li ja jedina kojoj je Adele lijepa? :O Čujem da ljudi govore kako je debela i sve, i ovaj jedan pita ima li iko ispod sto kila da može reći da je ona lijepa... Ja imam skoro duplo manje od sto kila, i meni se baš sviđa kako Adele izgleda... A TEK KAKO PJEVA :D A te kile \"viška\" po meni joj daju izgled \"dive\" :) i super joj stoje! Po meni žena može biti lijepa i kao debeljuca i kao mršavica... Nekom stoji jedno, a nekom drugo :) Adele stoji da je punija :)
E Bože dragi, na šta smo spali, da gledamo pjevačice po izgledu, a ne po vokalnim sposobnostima. Okej, nije mrsava, ni anoreksicna k\'o one manekenke ili te neke vase \"bolje pjevacice\", ali glas joj je odličan! Da ne valja, ne bi osvojila 6 Grammyja. A ti vaši ovdašnji pop pjevači mogu samo osvojiti neke jeftine i nevažne MTV nagrade, koje su dno dna. :)
Do you wanna vanago!?
Lijep glas upakovan u kravlje tijelo, a u glOvi prazan skup. Dobra za poorat\' njivu, ili eventualno da ti popushi ako si bas ono ybg pijan.
Adele privatno slušam i jako cijenim njene vokalne sposobnosti. Njen talenat je neosporiv i djevojka uopće nije ružna. Ali realno, da je zgodna to se ne može reći. Naravno niko nije savršen, ali meni lično nije lijepo vidjeti djevojku od dvadeset i nekoliko godina da ima osamdeset i više kilograma. To prvenstveno nije ni zdravo, a i ne izgleda dobro.
Vala baš, ovi novinari opsjednuti ovom fokom, dosta nam je više, pišite nam o ljepoticam ne parajte nam oči salom ;)
fakat jel dosta ove krmače debele, moram li 3put na dan čitat vijesti o njoj. koga boli k.i.ta hoće li pisat ljubavne pjesme,hoće li se povući... ima i zanimljivijih ljudi
Odavno nisam cula bolji glas i ljepse pjesme, jos od pokojne Amy. Rijedak multi-talent! Bravo, Adele! Cestitam 6 Grammy-ja! Bilo je za ocekivati da pokupi sve nagrade. Svaka cast!
Nako realno jel ijednoj ispod 100 kila lijepa?
bolja Ella Dvornik rođeni u krivo vrijeme rođeni u krivo vrijemeee
debela mekekr Adele najgnusnija zena showbizza fuj! gade mi se njeni podbradci,stomaci,si.se.ti.ne. gu.ze.ti.ne bljaaaaak!
đe je ba predivna nemoj griješiti duše ne valja