Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sranje nakon 40g
'moramo digitalizovati lica'... Ovo ocito ni Botox vise ne pomaze, daj brate da nas fino digitalizuju da se neofiramo :)
Bio sam na vise njihovih koncerata na you tube...razvaljuju 😂
Taman da povedete M. Jacksona i Princa sa sobom.
Doci cu im i ja na koncert i platiti kartu, ali virtualno.
@Hajno Interesantan komentar Hajno i potpuno razumijem na sta mislis. Medjutim, ti kada placas preko racunara, ti placas digitalno ili online sredstvima koji fakticki postoje. Virtualno znaci napraviti efekat postojanja ali ne i fakticko postojanje necega ili nekoga.
ne kontam
Ja cu da povalim Selenu, ali virtualno!
kad sam davno, 97 il 98 godine gledao Star Trek pa ono "holo-deck", nastimas sebi sta hoces i ucestvujes u tome i govori meni stariji buraz ovo ce bit moguce, ja kontam de ba dodji sebi..a vidi sad momenata! ABBA live!
Za ovo ce pare dati samo maloumni.