Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nirvana je nezamjenjiva
apocalyptica je nezamjenjiva, ne mozete ih odmah podcjenjivat i poredit sa jednom institucijom kakva je apocalyptica, ali momci rade dobru stvar i moras bit mrtvi seljak da kazes kako je ovo teror za usi
ah cuj, svako gudi svoju politiku... no dobro slusljivo je.... nego ne razumijem ako je vec neko uradio cover necega, sta je problem da to uradi neko drugi negdje drugo??? sve vrli muzicki eksperti....
Čudna mi čuda. Aca Lukas i Karleuša \"obrađuju\" hitove svih turskih i grčkih muzičara pa o njima niko ništa ne piše
Uh... što ovdje ima mašala frljoka!? Svaka čast momcima na markentiškom umiječu, unovčili su ideju, ali morali bi malo više raditi na muzičkom planu, recimo ostajati u intonaciji , u ritmu, i slične sitnice, koje razdvajaju ozbiljne muzičare od cirkuskih atrakcija.
Omar Delic Zvornicka br.9 Grbavica II, haj doleti !
@lola izvini brate tek sam usto tek sad vidim sta si napiso haha
stara vijest @lola kad ti postignes uspjeh koliki je nirvana postigla javi se, dotad suti.
Hajde duso draga posalji podatke u inbox, da vidimo gdje si pa cemo pokusati nesto da zavrsimo.
zabijem ti ga mami medju rogovo orginalno
Derashi, Elton ih poveo na turneju pa poslije svakog koncerta ide ono, hodi da ti chiko da bonu..kome je ovo kvalitetno i or\'ginalno neka se rokne odmah
Isto bih volio da ima neko iz nase zemlje da nas predstavlja po svijetu kao ova dva momka. Stoga \"gospodo\" mojne tisra!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=EAeZPiZbpvw&feature=related
fakat ne razumijem toliko oduševljenje ovom dvojicom. apocalyptica je ovo uradila prije više od 15 godina i radi odlično i dan danas a ne znam 5 ljudi da ih sluša. ovo je sada vjerovatno \"in\" pa se svi lože.
obradili su al malo morgen...stara stvar obradjena ima sto godina od david-a http://www.youtube.com/watch?v=4tUrn-EESBc&feature=related indZOj :)
Sve sto je kvalietno vama se ne svidja. Doduse ovo nije za svacije uho, nisu svi profinjeni. By the way, ovo nije nova stvar, ovo su stvirali i u Sarajevu na Heineken Music Stage-u.