Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da JE SARAJEVO GRAD KAKO TREBA BILA BI IZLOZBA AVTA U RAJVOSA AL NIJE
Nadam se da ce u uvertiri koncerta Stjepan i Luka progovoriti i o Izbornome zakonu i politickoj neravnopravnosti s kojom se susrecu njihovi sunarodnjaci u BiH i prekrasnom gradu Sarajevu, i to samo zato jer se u SA nekome nadigao, pa si umislja da ima pravo na nekakav ekskluzivitet na BiH gledajuci druge sugradjane s visoka, premda je BiH oduvijek bila i bit ce i bosnjacka, i srpska i hrvatska i svih ljudi dobre volje koji tu zive. To je duh BiH koji ne smije kapitulirati pred sovinizmom.
@konstruktivnoST Još da odeš u Banja Luku ili Zap.Mostar pa da počneš o toj "multi-kulti" priči da pričaš, da vidimo rezultate. U Banja Luci bi te zakurbanili kroz 15 minuta nakon što bi rekao da Banja Luka nije Srpska, Hrvatska i Bošnjačka nego da je i Srpska, Hrvatska i Bošnjačka... A da ne pričamo kako bi te uje poderale u Zap.Mostaru... Ali ej, možeš tu multi-kulti spiku uvijek prodati poput mu da za bubrege u Šeheru, to prolazi ovdje očito!!!
@OberGruppenFuhrerr nema on pojma sta hdz trazi uopste sa ovom promjenom jer da mu je to jasno bilo bi mu jasno da je to diskriminacija svih nehdz hrvata epskih razmjera.
ove godine su u Cevljanovicima,. drugi sator desno (:
Nije da hejtam al ja ove ni za pare ne bih slušao. Toliko od mene 😊
Tako je. "The cello is such a melancholy instrument, such an isolated, miserable instrument". Ritchie Blackmore