Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj kolko snasa na hrpi.....vazda dobar picostaj bio u Banj Luci......
Uvijek smo bili otpad i uvijek cemo bit, bez obzira na to sta je u pitanju. Cijenim ja uspjeh ovih sto su radili setove al jasno nam je svima da je njihovo proslo il su neki tamo skroz ''lijevi''. Dok Hrvatska svake godine ima najjaci muzicki spektakl, da to tako nazovem, Ultra Music Festival Europe u Splitu na Poljudu, mi imamo neke fresh bombone i Fadile na binama. Kad pogledam na youtube-u UMF set i vidim u onoj masi BH zastavu dok je Armin Van Buuren on stage srce mi zaigra i zalupa od srece. Nadam se da cu jednog dana i ja otic na UMF.
imamo brodolom, ali nama nije dobro zato sto je u tuzli ;)
Drug ti onda organizuj event i dovodi koga hoces. Cuj "Fadile na binama", ako ti ne gotivis hard, ne mora znacit da takve evente ne treba pravit uopste. -.-
Napravite i u Sarajevo nešto ovakvo molim vas višeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!1
Tako je dijaspora!
u Sarajevu......nauci gramatiku viseeeeeeeeeeee