Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pročitajte članak do kraja , pa će vam se samo kazat ! Budale pročitaju naslov i udri
Glupi Amerikanci, za sve bi pare da izvuku, pa cak i ako zaspis na utakmici treba neko da ti plati
Pa pročitaj članak makar do kraja prije nego što komentarišeš. Sve će ti se samo kazati
Nisu ti oni krivi što si ti zaspao. Imaju pravo da snimaju utakmicu, kao i publiku. To što si ti levat, tu odštetu nek ti mama isplati. Danas je najlakše dignuti tužbu i okriviti drugog za svoje postupke.
dok klix-pedofili stavljaju slike maloljetnica na naslovnicu...a kad se to radi na facebooku, to je vec lose. xD
to je bilo zbog Albanca 😂😂😂😂😂 :P
i uspjece s tuzbom, garant!
I treba Vinja. Javno je izvrijedjan sa pogrdnim nadimcima, i ima potpuno pravo na tuzbu. Optuznica se ne bazira samo na snimanju, procitaj clanak. Ovaj slucaj bi dobio i u Europi. Covjek zna svoja prava i treba ih iskoristiti kad vec zivi u zemlji gdje zakon funkcionira. Pozdrav ;)
Naravski da treba, @Moreno! Inace je pravo moja strast i rado ljudima pomazem u ovakvim stvarima. Ovdje je rijec o brutalnom i nicim izazvanom blacenju, vrijedjanju, ponizavanju, omalovazavanju. oooo, kako bih im rado oderala kozu s ledja za ovo! kad se nadju pametni vrijedjati covjeka sto je zaspao, pazi-zaspao, nikom nista nije nazao ucinio, pa izvolite gospodo sad istresti dzepove za to. ne bih im ja za kifle ostavila. Pozdrav i Tebi ;) :))))
To je nacija gdje tuze goluba sto mu se posro na glavu.Sve to debelo naplacuju,i od toga zive.Na svakog stanovnika ide jedan advokat.. :)
Ovako Bakir spava na sjednicama
Prijatelju stari ispričaću ti priču O nesretnom noju i tužnom mladiću Životinje volim, geoparda imam Tri goluba bijela, sa njima sve štima Sve zbog jedne žene ... /> Tuđa krv se proli Životinje jedne koja život voli Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, sve mi uzela Kupio sam noja, da bih joj ugodio Ko joj je ugodio, još se nije rodio Jedno veče reče da sam za nju nula Ode s orangutanom što voda pit-bulla Shvatio sam valjda Više nije moja Pijan hrđavim ekserom ja rasporih noja Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, sve mi uzela Spanija, Spanija, paprike patlidžan i buranija Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjerovatno je jeo, pa mu pao pritisak i zadrijemao
kakav je,treba njega tuzit sto je preplasio gledaoce kraj tv.............
pa gdje si ti...Sandzo te pozelio..
ti bas vidovita:))......nisam s' nijm razmjenio post ima 3 mjeseca i prije dvije minute vidim da me nesto proziva.obeco sam mu vinju za vrat svezat:))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)