Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slike su fantasticne!
Autor je nove digitalne slike, a ne fotografije. Ovo nije fotografija.
Jarane, ako budeš ispravljo kliks u budućnosti trebaće ti i četir asistenta sa punim radnim vremenom i radnim vikendima, mogo bi ti i koju paru tu namaknut od države ko poticaj za otvaranje novih radnih mjesta, pa se proširite onda i na avaz... Javi ako uspije biznis 😃
Odlično Gorane.
Trenutno najprepoznatljivija balkanska grupa u svijetu !
Vrhunski umjetnici, svaka cast!!!
Svaka Cast Goranu i svaka cast DK. Majstori!
Za Gorana mogu reci da je jedan od zadnjih dinosaurusa modernog doba na nasim prostorima, koji ce svoje mjesto sigurno naci u nekom od muzeja svijeta. Zelim mu svu srecu na tom putu.
osim što zarađujete hvala bogu,pomozite bolesnoj djeci nekada,bar nekada
jao, jadnog komentara. šta ti znaš ko kome i koliko pomaže? i uostalom, šta te briga. ti svoju savjest očisti i daj koliko možeš, a drugima prepusti njihovu savjest.
najbolja bosansko hercegovacka grupa, svaka cast momci radite izvrstan posao.
Nek i Bosnjo jednom svoje pohvali svaka ti cast
Na eurosong ih posat'
PRIKAŽI ODGOVORE (1)