Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne radi to, crni Mile... Ne treba ti politika...
@CendlerBing Slaba para od rock "buntovništva"
Njoj se guzi u ćuzi. Kaliguza. Njoj se gnječi u vreći. Sperminator!
Sve sto doprinosi raspadu partije tendera (HDZ) je dobro za hrvatsku
jeko Mile Kekin,hoćete da vam kaqžem,ne ,bolje je da šutim,..ali ne mogu do kraja,ma hajte molim vas,...isto kao kod nas da progovori Emir Kusturica,eto to vam je Mile Kekin u Hrvatskoj,...
@lynardskynard ne provaljuj se majke ti
bitange i princeze- saša posuđuje filmove
Sve dok normalni budu bježali od politike,... budale će da vldaju.. Glas za Kekina!
Jel to onaj koji od svih ratnih zbivanja na ovim prostorima, samo jednom osjetio potrebu za antiratnom poezijom, i to onda kad je SRJ dobio po repu od NATO-a? Palac dolje!
Tko zna, možda će biti bolji političar nego pjevač.,, jer ako se ono zove pjevanje, ja sam dirigent bečke filharmonije.
I kaze se Mile Kitic a ne Mile Kekin! 😅
@lance Vidim niste gledali najbolju seriju na balkanu al hajd 😁
HR SU PREPLAVILU ZATUCANI UZP.OVCEEE, SAD NEKA SE JB
MILE KAŽE DA JE U POLITIKU USAO SAMO IZ RAZLOGA DA OTJERA SKUTORE SA RVACKE SISE
@fbUser4459546083 pravo bi ti dojio
Ono kad od punkera i frontmena odličnog benda postaneš frontmen mlitavog rockerskog izdanja tog istog sastava i jos se das u politiku.
Taman da je jedan covjek izasao, to je PROGRES nakon 30g!Pa sta hocemo mi ljudi??? Da svima znanje, htjenje i mogucnost dodju kao poklonjeno, procitano u par recenica?? Ne moze tako!Moramo graditi kulturu protesta!Podrska svakom vidu protesta sa argumentima!A kod nas je i vise agrumenata ZA nego protiv, zato ptsssss i PODRSKA!
AVARI SU SU PRIRODNI ID.OTI! #PRAZNU NJIHOVU CE BRANITI SKORO, SR.SKI ZET, KOJI JE OKO SEBE OKUPIO TIM ZA VECERNJU SKOLU SA PERVANOM NA CELU. A DEKLARIRANE BU.DALE SU U MOSTU SA KA.MENJARCEMM RASPUDICEM NA CELU, KOJEM AVARI VEC VICU: 'NINO IDI KUCI I POVEDI SVE ERE'. PROMESTI CE IH SDP KO SVAKO SMECHE
Ova koalicija uzima glat!Da se hoce od ovoga oformiti neki novi blok, tek tada bi i promjene dosle na svoje.Njemu ne moze niko nista reci, on je svoje rekao davno.PODRSKA!
@seoskavaralicaFADILi RECE ADEZEOVAC I OSTA ZIV