Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi kako se svi slažu! Treba mu spomenik podići kao ujedinitelju svih naroda i narodnosti u BiH.
Pod njegovom komandom ubijeno je 1,5 miliona djece u Iraku, opljačkano na tone zlata, smaknut predsjednik Iraka i dovedene šiije na vlast, opljačkana nafta i uništen Irak.Tebi je dobar jer je i tvoj muž nastavio gdje je ovaj stao.Bush ,Obama i Trump poviše do sad preko 10 miliona muslimana u Iraku,Siriji, Afganistanu,Sudanu.Stoka krstaško teroristička!
👍👏👏
E ako ti je dobar covjek koji je zbog licnih interesa razvalio Irak, slao svoju omladinu tamo da gine, a sve pod izmisljenim izgovorom!