promo
6

Martovske muzičke čarolije u Aquarius Vilsu

Nodivo bend pod vodstvom Nihada Volodera će po prvi put nastupiti u Aquariusu 6. marta.

Nakon višegodišnje muzičke karijere kao gitarista i basista Harisa Džinovića, grupa Hari Mata Hari i Sarr e Roma, Nihad je okupio bend i započeo novu muzičku priču pod umjetničkim imenom Nodivo. Repertoar nastupa čine najpoznatije pjesme domaćih i stranih autora usmjerene na ples.

Perpetuum Mobile stižu u Aquarius u subotu 7. marta. Jedan od najstarijih još uvijek aktuelnih regionalnih klupskih dance bendova postoji od 1998. godine. Danka Adamov i Marija Erović su vokalna snaga i jedinstvena energija benda koji pored njih čine vrhunski muzičari. Njihovi nastupi traju tri sata u jednoj cjelini u kojoj isporučuju "muzičke bombe", najveće plesne hitove koji publiku dovode do usijanja.

Veliko isčekivanje je vezano za nastup opštepoznatog beogradskog benda Makao, "party vladare", koji će obaveznim dugotrajnim nastupom rasplesati prisutne u subotu 14.03. s početkom u 22 sata. Makao su 100 posto live Electro House Pop Band koji tokom nastupa daju sve od sebe, što visoko cijeni njihova mnogobrojna publika.

Nakon Berina Buturovića i Bajka benda, u sada već popularnoj i prepoznatljivoj "Ludoj noći" će 21. marta gostovati zvijezde BG scene, Sloba Bajić i Hua Hua bend. Jedno od najpopularnijih mjesta beogradskog provoda bio je upravo Hua Hua splav na kojem je 20 godina nastupao bend koji svi nestrpljivo čekaju vidjeti i slušati u Aquarius Vilsu. Za one koji ne znaju, jednostavno rečeno, "Luda noć" je veliki dernek "od slova A do Ž" u kojem se uživa u najpopularnijim pjesmama različitih žanrova.

Tematska večer "Molto Bene", vezana za domaću i svjetsku produkciju R&B, dance hits 90. i 2000. godina. Za kormilom ćemo u subotu 28.03. gledati i slušati poznati dj dvojac Splein & Yngod poznati sarajevskoj publici po nastupima na klupskim večerima Mucha Lucha. Posjetioce očekuje sjajna energija i dobropoznate pjesme.

Četvrtak je vezan za nastupe duo formacija, a dodatna napomena je za Mirza i Panduri hit rezidentni bend, koji će nastupiti 13., 20., i 27. marta.

U nedjelju 8. marta je na programu "one man show" s nastupom sjajnog Dine Džihića, koji je za "Dan žena" pripremio posebni ljubavni muzički repertoar.