Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LIKE
Po tvojoj logici oni koji trose hiljade na odjecu, na nakit, milione na kuce i auta su najveci dobrotvori.
osnivaci klix portala nisu poklonili ni marke svojim vjernim korisnicima :))
Niđe veze, za kalifornijsku djecu donacija, bas su oni u teskoj situaciji, ne znaju sta ce od para, pa se pocnu drogirati, alkoholizirati, itd. , a djeca u Africi koja danima gladauju, nije se sjetio njima moron j e v r e j s k i donirati! Ulizuje se Amerima!
Od objave posta do sad lik toliko opet zaradio :D
laze, nece niko dobiti te pare, to ide cionistima, jevrejima i ostaloj bandi
A kakve veze ima to sto on stalno nosa istu majicu s tim sto poklanja novac u dobrotvorne svrhe??? Pa i u prvom slucaju stedi na sebi, i ne trosi pare na gluposti. Sta ti je moc gluposti.
illuminati asshole
@Funny guy (vlascina) jeli ti krivo sto je neko drugi uspio a ti nisi? nikako da priznas da si glup i zato nisi uspjesan. Pogledaj istinu u oci i rokni se. Lakse ce ti biti.
Vjerovatno je za djecu Palestine !
Ne radi ovo on jer je fin, vec zato sto ce placati manje takse ako da novac u dobrotvorne svrhe. Tako i Bill Gates radi u svojoj fondaciji.
Jeli ti paranoja oduzela dusu?
Kako se jednostavno šutaju milionima......sigurno teško zaradjeni...
Donacija će, kako je kazao Zuckerberg, biti korištena za realizaciju plasticnih operacija, liposukcije i zatezanje lica projekata
jel\' to sakupio lajkove na fb??? haha..
eh sto i ti milioni nahrane koga...