{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mark Lester: Djeca Michaela Jacksona su moja, DNK test će to dokazati

5.5.2013. u 14:01
0
4
Mark Lester: Djeca Michaela Jacksona su moja, DNK test će to dokazati
0
Britanski glumac Mark Lester, koji je donirao spermu preminulom kralju popa Michaelu Jacksonu prije nego je rođeno prvo pjevačevo dijete, želi vidjeti troje djece za koje tvrdi da su njegova.
Lester je pozvao na izvođenje DNK testova koji će, kako tvrdi, dokazati da je on otac troje Jacksonove djece. Lester je bio kum pjevačevoj djeci i smatra da postoje ogromne šanse da je upravo on njihov biološki otac.

Pedesetčetverogodišnji glumac je bio Jacksonov najbolji prijatelj punih 30 godina, a spermu je donirao prije rođenja prvog pjevačevog djeteta. Lesteru nije dozvoljeno da vidi Princea Michaela (16), Paris (15) i Blanketa (11) otkako je kralj popa umro u junu 2009. godine.

"Ja sam ovdje, dođite me posjetiti u Engleskoj, ja ću se brinuti za vas", poručio je Lester djeci. Potom je ispričao cijelu priču od početka.

"Nakon što je Michael tražio da doniram spermu, ja sam to učinio i potpuno zaboravio na to. On je bio sjajan otac djeci i dobro ih je odgojio. Nije bilo potrebe da se miješam, ali postoji ogromna šansa da sam ja njihov biološki otac. Ne bih uradio DNK test bez dozvole djece, a kada ona budu punoljetna, odlučit će da li žele da obavimo test ili ne. Do njih je. Ne želim ih nagovarati, samo želim biti u kontaktu i biti im dobar kum", izjavio je Lester.

Prije četiri godine je Lester, otac četvero djece, izjavio da njegova kćer Olivia liči na Jacksonovu kćerku Paris. Također, Prince Michael veoma nalikuje Marku kada je glumac bio njegovih godina.

Prošlog mjeseca je Lestera iz Los Angelesa pozvao Jacksonov bivši menadžer Dieter Weisner kako bi mu saopćio da i dalje ne može vidjeti djecu, koja će biti svjedoci u tužbi protiv promotora Jacksonovih koncerata AEG Live. Jacksonovi tvrde da je kompanija organizovala 50 nastupa iako je tada pedesetogodišnji Michael bio lošeg zdravlja.

Lester je rekao da će rado govoriti u korist kralja popa.

"Michael mi je bio dobar prijatelj i branit ću njegovo ime na sudu ako to bude potrebno", izjavio je Lester.

Lester i Jackson su se upoznali 1978. godine u Londonu. Tada im je bilo po 20 godina. Kada se Jackson vratio u SAD, nastavili su održavati kontakt. Nakon što je Mark dobio prvo dijete 1991. godine, zatim drugo dvije godine kasnije te treće dijete 1995. godine, Jackson je zatražio neobičnu uslugu.

"Michael me je pozvao i upitao da li imam problema sa plodnošću. Odgovorio sam da nemam i našalio se da moja supruga zatrudni čim je pogledam. Pitao je da mu pomognem, a ja sam odbio. Godinu dana kasnije je zatražio da mu doniram spermu i ja sam pristao. Učinio sam to nekoliko puta na klinici u Londonu i o tome nisam govorio. To je bio čudan zahtjev, ali nisam razmišljao o tome dok je bio živ. Također, nisam donirao spermu da bih dobio nešto od toga", kazao je Lester.

U februaru 1997. godine Jackson je objavio rođenje svog sina Princea Michaela. Kćerka Paris je rođena 1998., a Prince Michael II, poznatiji kao Blanket, rođen je 2002. godine. Kako su djeca rasla, tako su se pojavile spekulacije da djeca ne liče na MIchaela.

"Dok je bio živ, nisam ni pomislio da djeca nisu Michaelova", rekao je Lester. Dodao je da su se njegova djeca često družila sa Michaelovom djecom. Jackson je navodno dolazio najmanje šest puta godišnje u Veliku Britaniju, a i Lester je nerijetko putovao u SAD.

Kralj popa je umro 2009. godine zbog predoziranja lijekovima. Zbog toga je dr. Conrad Murray osuđen na četiri godine zatvora.

"Kada sam čuo da je Michael umro, bio sam shrvan. Nikada ga nisam vidio da uzima lijekove. Bio sam na sahrani i to je bio posljednji put da sam vidio djecu", rekao je Lester.

Dva mjeseca nakon Jacksonove smrti, njegov prijatelj Uri Geller je rekao Lesteru da bi mogao biti otac djece kralja popa.

"Počeo sam primijećivati sličnosti,a nakon toga je porodica zabranila da viđam djecu. Nisu odgovarali ni na telefonske pozive. Mislim da je okrutno tako prekinuti našu vezu. To Michael nije želio", kazao je Lester.

Jackson je napisao oko 500 pjesama i sakrio ih je na ranču u Neverlandu prije nego je umro. Lester je rekao da je pjevač pisao deset puta više pjesama od onih koje objavi na albumu. Vjeruje se da su brojne pjesme sakrivene u studiju na ranču.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: