Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slikala ih nasmijane - pa jel to moguće!? Da belosvetski paraziti, koji žive na račun popljačkanih naroda Azije i svugdje gdje je kročila imperijalistička sila v. Britanije, bude nasmijani!?
Bla bla bla,da smo mi Balkanci mogli raditi ono sto su Britanci isto bi postupali,a kako se lijepo kaze djete ne odgovara za postupke roditelja ili u ovom slucaju praroditelja. :-)
Kao i stotine drugih fotografa koji su taj dan snimili ''savršenu'' sliku kraljevske porodice, ...
niđe veze bolje bi ih ja sliko
Da je zena pametna i da potrazi ko je vec objavio fotografiju i lagano ih tuzi i eto love vise nego da je prodala istu. Sansa da je kliks otkupio prava su skoro nikakva :)
koliko je klix platio za istu😊?
Zeli je prodati, pa sto bi neko kupovao fotografiju koja je vec objavljena? Ako je Klix objavio, mogu I ostali.
Englezi i smijeh 😂 😂 😂 😂
Bakir i ekipa svaki dan nasmijani a ne ko ovi englezi ;)
"Mrzim igrati na kartu samohranog roditelja, ali ja sam samohrana majka" Podsjecha me na nadrealiste "naravno da zhelim ostati anoniman, inache stanujem u toj i toj ulici, na tom i tom broju..."
zamisli kako bi tek igrala na tu kartu da to ne mrzi...?
Fanatično sam viknula 'sretan Božić', kao idiot. ...a cijena fotke nije idiotska he he
Evo marka .
Bakir and Sebija Bosnian Rolls-Royce Gold Kašike
ovoj gospodji koja bi lakih para toplo preprorucujem da se izjasni hrvaticom, bosnjakinjom ili srpkinjom i da se upise u HDZ, SDA ili SNDS i svi njeni problemi financijske prirode ce biti rijeseni preko noci. sto se tice kcerke koja zarko zeli da studira Travnik, Kobilja Glava, Pazaric, Bijeljina, Banja Luka, Siroki, Kupres....i svi drugi slicni poznati svjetski univerzitetski centri cekaju je sirom otvorenih vrata.samo treba naucit neke stranacke lozinke: selam alejk, pomoz bog i faljen isus
Hocel meni neko dat para ako snimim sultana Bakira i sultaniju , sreca pa nemaju muskih potomaka inace bi stvarno bili S. Koreja
ko bi rekao da ce polu crkinja uci u kraljevsku porodicu!!!
Nista,sad pravac u parlament sa canonom ne bi li usicario koju marku kod Baketa za Novu godinu.
Mrzim igrati na kartu radnika na minimalcu, ali zelio bih uslikat nasmijane bakira i sebiju, prodat sliku, uzet koji dinar, da imama sjest skromno za novu, malo pecenice, flasu vina, nista posebno
@CikaFajer Druga smjena :(