Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko misli da ovi ljudi nisu imali problema i da im je sve savršeno bilo, taj nema pojma o životu, narcisoidan je i licjemjeran. Da bi se posrao moraš treba napor, a kamoli da bi napravio nešto da valja, kao npr. uspješan brak. Naravno, za to treba najmanje dvoje (još ako je porodica podrška, a često nije, to je onda sreća), ali najbitnije je to dvoje. Odricanja, napori, ljutnje, ali i pregršt radosti i lijepih trenutaka za pamćenje i uživanje. Sve ostalo je prdimahovina.
Dosta ima ovakvih,moj Babo i Mama vec su 65 godina u braku,mashAllah jos se dobro osjecaju.
Svaka vama cast na ovako dugom i uspjesnom braku te vam osobno od srca zelim da budete bar jos ovoliko zajedno i da se svakodnevmo provodite ovako fino kao danas.
Svaka čast,sve najbolje....vidi se,dobri i inteligentni ljudi...majice su za 10...!!!
Zao mi je sto ovo vise ne postoji, brinem za svoju buducnost... ^_^
Simpatični ste! I majce su vam orginalne😁