Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je tek Pablo Eskobar karo ....... Uffffff
Ušo did u apoteku i veli: DAJTE MI PO VIJAGRE, kaže prodavačica DIDE, A ŠTO ĆE TI POLA VIJAGRE NEMA SMISLA, odgovori njoj did IMA IMA, TREBA MI DA PODJE3AVAM!!!!
bas se pitam jel nevina..
Na zalost Klix daje najvuse prostora instagram kurvama. a ne nekim djevojkama i zenama koje su uspjele u nauci, sportu, glumi, pjevanju, znanju isl. i kada to vidi mlada djevojka koja nema formiranu licnost pozelit ce da bude uspjesna a jedini izbor joj se nudi jeste da bude jedna nova "Madjarska zavodnica". zato nam je drustvo u ku3rcu. Klix bi trebao da preuzme svoju drustvenu odgovornost a ne samo da gleda sta mu donosi vise lajkova.
mala guza, velike sise, mojoj sreci nema kraja
moze ova
pa ja sa ronaldom je vidjeli, neće sa kukavelji
pocepo bih je ko beba zvecku
ove kolumbijke su drama, svaku bih.... ženio :D
Klix kad zareda ili samo albanke, ili samo venecuelanke i kolumbijke, ili samo ruskinje 😂 Kao iz kataloga nekog
@Anitta Pa skinite se i vi. Ko vam brani? Tata, babo ili ćaća :D
"Sex je poput novca,samo je Previše dovoljno..."