Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE MORAŠ PITU PRAVIT, ČORBU KUHAT... ništa ti srce ne moraš... http://tinyurl.com/preluda-reakcija
Gledaj šupaka omogućili komentarisanje, podlegli pritisku javnosti, tačnije u pitanju je glad za klikovima.
...ja bi ovo ženio, a mama i tata neka mašu ušima što nije naša :-))))))))))))))
Hahahaha, slazem se.
e jbg, djevojka izgleda sasvim normalno, gdje su tu kosti? valjda je prirodnije biti mrsav, nego se dobro ugojiti i tvrditi da je to prirodno i ljepse stanje jedne zene..hajde, ne kakite, ljubi vas gaga.
E vala ima tanke nogice :D Kako god, ukusi su razliciti.
ne znam, meni se licno ne svidja kad neko kaze "pravi muskarci vole debele, samo se psi igraju sa kostima".. pravi muskarci ce birati zenu po drugim kriterijama, ne da li je krmaca ili kost..i prava zena sebi nece dopustiti uopste da je izabrana po tome ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neko voli sa koscicom da se igra:)hahah..
"Ima adute kojima moze zavesti svakog muskarca.." Pravi muskarac zeli zenu s oblinama, samo se psi igraju s kostima :D
Ho's to rec' da si debela? Ne strunjuj me bona, vidim li dje spojlere, neces mi proc' kraj pekare :D
Biti debela i imati obline su dva razlicita pojma. Npr. kad kazes debela meni je u glavi neko od preko 100 kg, a kad spomenemo obline pomislim na nekog poput Monice Bellucci ili Selme Hayek ili J.Lo. One nisu debele, a Bgm nisam ni ja. Ako volis debele moram te razocarati :D A komentar sam ostavila vezano za raskosne adute djevojke na slici.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)