Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
suits...
da, tamo gdje je uzela jednu od glavnih uloga
kako me zivcira kad se koscure slikaju sa fastfood-om, a ne smije ni pomirisati!
@MokeR .... hey, moki, oprosti, nisam nikako na tebe naletila a sa ostalima se pozdravila. vec se radi punom parom :) mislim da ce mi ubrzo opet trebati odmor hahaha sta ima kod tebe? kako si? jesi jos na putovanju? ako jesi, samo uzivaj u lijepim krajolicima, napuni srce i dusu ;)
a ove ostale što ih servirate su kao vrlo poznate, jah. ova bar radi, za razliku od svakodnevnog slikavanja odozgora i odozdola... e sad što su i glumci preplaćena profesija, drugi par cipela.
Dragi klix.ba urednici, ako moze da jedna od buducih ljepotica bude SUZY CORTEZ, da raja sa klixa malo vidi sta je ljepotica, a ne ovih prethodnih 5-6 nema se sta vidjeti.
Gdje ste nju nasli ??
i ja sam lijepa hihi 😁😁😁 od ove hiljadu puta 😛
naravno MokeR.... samo niko da objavi to... hihi
Nidje veze...
radi za mene mala, nako, nije losa, samo zauzeta jbg
Nije ruzna...al vala da je bas toliko lijepa...malo su se haman standardi pojeb**li
Ovakvih možeš navatati po ulici koliko hoćeš.
ajd ne prdi mozes nahvatati al u qrcu pogledajte ljudi malo sebe pa onda komentarisite... bolja je vjerovatno od svakog ko je ovdje ostavio komentar ( sebe ne ubrajam :D) hhaha
Meghan se definitivno može pohvaliti i izuzetnom ljepotom............. uopste se ne slazem sa tobom Klix
@MokeR kiše moj MOker nidje sunca na vidiku, a sreca petak je pa cu sutra citav dan u krevetu ostati.........
@MokeR e veceras ni na tulum necu otici..........od sada pa do ponedeljak ujutru ne skidam pidzamu