Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cura nije loša ali galerija totalno neinteresantna.
sta ja znam, kad bi bila dosadna pristao bi na pice s njom ;)
ups......manje manje sa fotosopom...........manje.......
Bolje ona (makar gledati) nego dežurni specijalisti onanije .....
Nikakva!!!!
@gdjica_zlica jelde..... ovo ce se svidjet nekom kome je sve dobro sto ima sise....:)
@gdjica_zlica hehehe, izgleda!:) ma daj ozbiljno sad, zenska nidgje veze. Ovakve slike mogu napraviti 90% nasih cura. Nije za naslovne...nije ni za zadnje. A i vecinom su sve neke...ne znam. slabo koja da je stvarno lijepa. Za mene lijepa i dobra zenska nije isto. Moze dobra biti i lijepa al ne mora....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
krzljava ...
k'o jegulja! :)
@halid mjesto halida hajde ne tersaj....:))))) cuj ko' jegulja....:)))))
@kiki kako neću, vidi je što se 'izvila-uvila' baš k'o jegulja :))), ali je zgodna, ne treba dušu griješiti :))) šta ima kikice kod tebe?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)