Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suvopicasta plastikanerka..Klixe,preporučujem da mjesto u ovoj rubrici date normalnim curama I tako ne uzmete učešća u promovisanju degeneracije kao trenda kome treba težiti....
tako je Sejkane !
@ogledalce al sam im kaz'o!!😉😎🙅💪
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
suvarak od 45 kila sa znatnim učešćem plastike
POSEREM I VAS I KURVU BARBIKU!!!!!!!!!
Stigla je do Dubai-ja, znaci to je to, vrh njene karijere.
Fina ribica. Nije sve ni u kilama a niti u debljini. Ovdje neki spominju ravku vaka naka. A ja opet pomislim, nisam ja taj koji ce osudzivati. Kakva je takva je, u ostalom za sebe je.
Bolje da su stavili onu japansku lutku, realisticnija je i manji su izgledi da ce joj otpasti noge.
hej nesto gledam haman je ovo ljeto popularno u bazenima ovi pacici i ribice na puhanje za ove kurave? Fakat neki modni detalj novotarija hehehehe
SVAKA ŠUŠA JAŠE ONU NAKU ROZU PTIČURINU PO BAZENU I MORU NABIJEM IH JE NA CUNU!!!!!!!!
Toliko je mrsava da joj ni photodhop na drugoj slici nije pomogao da poveca guzu... napacena curo idi jedi
ruzna je, nikakva, plasticna, al opet bih joj svrsio u dupe
@sebijinmali ahahhahaha...To,lutko!
Na zalost Klix daje najvuse prostora instagram kurvama. a ne nekim djevojkama i zenama koje su uspjele u nauci, sportu, glumi, pjevanju, znanju isl. i kada to vidi mlada djevojka koja nema formiranu licnost pozelit ce da bude uspjesna a jedini izbor joj se nudi jeste da bude jedna nova "Ukrainska barbika". zato nam je drustvo u ku3rcu. Klix bi trebao da preuzme svoju drustvenu odgovornost a ne samo da gleda sta mu donosi vise lajkova.
Ukočena,nezdrava...prevaziđena!
P.S. ...dajte nam mesa... :))
Nikad mi nece biti jasno kako se muskarcima ne gade ovakve plasticne face, straznjice, grudi.. pa ima li ista ljepse od prirodne ljepote..
Cuj zvijezda Instagrama...fujj na kakve je titule drustvo spalo...bljak
droljaste slike barbike
Hajmo srećo da vraćamo Krim