Lutka s naslovne strane Allurea
0
U krevetu s fotošopiranom Jennifer Aniston
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskreno, nije ni blizu fotosopirana kao neke na koje poneki ovdje svrsavaju... uz dobru sminku zena sa prirodno lijepim crtama lica lako izgleda ovako, nije to nista strasno... svjetlija kosa joj stoji odlicno!
Nezz kako ju je Brad mogao zamijeniti transvestitom Angelinom, gje mu je pamet! :-s
Jenni je gori hala
nikad nemoze bit lijepo ko Angie....
ruzna. dzaba sve.
Pa uz ovoliko photoshopa i sminke i majka tereza bi izgledala kao S.E.X bomba..
Ocam
pa ta je \"cura\" stara ko grčka...ove slike s medvjedićem su bolesne.
tata, i ja bi ono da radim, i tata bi sine!
lici na sve ali na sebe jok! uostalom sve su fotosopirane i moja nana je fotosopirana, to je ona sto se odaziva na ime olivia wilde
sta fali medvjedicu..ja imam 33 godine i spavam sa jednim velikim.. a imam ih oko 15 manjih i vecih..svako voli medvjedice
a kofol inace nije fotosopirana?? u holivudu su poceli i kucne ljubimce uljepsavati fotosopom, nema ni jedne jedine slike koja neije obradjena u fs!
jel to skracenica od intelektualno POTonuo? btw.zenska je vrh
Kakva hrpa maloumnika koji hvale kraljicu maloumnosti-majko mila,jel to komentirate iz alte,ili iz vatre??? \"nista strasno\" \"gilgames\" i \"macka\"-pod hitno se javite na psihijatriju.
brado koka nema sta
Jenny rusi! Dok su isli prijatelji ja sam bio zaljubljen u nju heheheheh
Lakse je bilo dotjerati je u photoshopu nego sminkati je 3 sata da ovako izgleda