Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa valjda iz Tonge. Drzava je Tonga. Pa bi trebalo biti iz Tonge, ne Tonga.
Valjda rođena na Tongi, a ne u Tongi. Danas može svako da piše članke....
nije losa da se razumijemo ;)
pa vise dokle?? imal muska na ovom svijetu idje??
Evo malo smijeha i veselja Ogledalce ;DD Ima,evo ga strasno pise, pa konta da se skine za jednu tetu. Jer ona ne moze izdrzati vise, ali bojim se,da me ne polize,ko pastetu argetu.
dusa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za 10 godina sisa i guza ce biti skuplje i rjedze od kaviara. Nije ni cudo sto je sve vise pedera, zensko ravno kao i musko.
i dlakavo vecinom :-D
Kako samo grize, taj opojni pogled zene. Ali nemam vize, Da dodjem do duse njene.
Uspjeh ganjaj ti werteru mladi Kad ga dohvatis zene ces da sladis Sa uspjehom suma lovine puna bit ce S tim da tebe proganjat svaka zenka ice
Ipak, zene nisu smisao na staze duge, Voljela me je,a voljele su me i druge. Nesto drugo viri u tmnini i mene muci, Pogled koji ne vidim,pogled mnogo ljuci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...ovih modnih ofingera tijela Ares nije kitom zeljan :D
Onda je garant ko burence debela :D
I opet ja top iskreno mi dosadilo jopet
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bogami,klix samo zeli da nam radi desanka sakic.