Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne volim ovo kad svi navode da su non-stop u teretani, kod nje se odma vidi da nije digla nista teze od tegle, kad jede. Lijepa, zgodna, eto i pametna (bar po stranim jezicima) i to je to...Ispade teretana kao neki veliki plus u CV-iju, pa ovaj instagram bas ubija generacije mladih ljudi, bolje da je napisala da voli maminu kuhinju i zeli jednog dana tako dobro kuhati, kad vec ne kuha trenutno...P.S. Mahmutovac je neupitan :-)
Svicarsko drzavljanstvo i svi zubi na broju, sta muskarac vise moze pozeljeti
divno je kada te tvoj muzjak forsira da ides u teretanu.
Koliko ova ima godina? 12?
Jos bureka jesti
Uhh... odavno ne bi nešto bolje na ovom klixu :)
Joj sto nisam vlogerka da nemam ni brige ni pameti
pa što nisi?
@kafanski_cojk ne mogu, ruzna sam.
Bolja Dzekina Amra...
Lijepa je no kroz sliku mi se javlja da ima najvise metar i po.
sitna ali dinamitna :)
@ogledalce "Pored švicarskih gena, za Valerijinu ljepotu su zaslužni i korijeni iz Južne Amerike, jer je njena majka iz Perua." bogami sitna mozda nije no dinamitna je sigurno.
a tek kakvo državljanstvo ima!
al mislim da bi trebala da pojede šta .. makar nazor
@Elaa .. voli da je lagano za rukovanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)