Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5 min za drkadije sa klixa 😂
Wooow žvalja :) koliko kubika :D
@Mirzolini Baci drkicu i tišu mišu :D
@Mirzolini Nemaš ukusa :) garant plaćaš kakvoj plastičnoj lutkici :) haj ba....gora sam ja što sa kretenima raspravljam ! Odyebi !
eee, sorry sto ometam. zabrinut sam za momka ili djevojku koja postavlja ljepotice dana. od 6.4. nije postavljena nova, a evo koracamo u 11.04., pa samo da vidim da li je sve ok
Iza.... cega?
cuj "zvijezda instagrama" ne znam po cemu se ovo cijeni...
@federalac2000c da ti seka ne dobije pravu motku.. aaa ;)
sa malo "pritvori" usta bila bi ko zmaj!
96 godiste Boze 😂😂😂
Sa ovom trebom Bakir vara Sebiju.
Sve mi diraj ali kosu nikada xD xD xD
ovakve slične papuče sa 13. slike imam i ja, obujem ih kad ljeti idem u vanjski wc, pa kad umokrim noge, samo ih saperem iz bokala hehe
Otac joj je Ramo iz Gluhe Bukovice , radio u onom pokopnom društvu Jedileri , kad je pobjego u Švesku , oženio Anu Draal Jasper iz Linköpinga i promijenio prezime u Jedler.
@psi_iznad_ljudi Nejdi danas , gužva ... i ponesi ličnu
plastik fantastik šatro knjigu čita 😂