Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov hmh.. zasto jednostavno ne napisete Moderna KURAVA. Ubacili je kao hostesu da bi je reklamirali, kazu da je model da bi dobila status posebne djevojke( istice se kao nekom ljepotom), a upisali je na neki fakultet "ekonomije" da bi joj podigli cijenu.... a zna se sta je njen zadatak. Mnogo ce biti dislajkova ali ce me mnogi i razumjet... Imamo mi na balkanu Stanije, mece, cece i slicne studentice..POZDRAV
razvalio bih je ko sda bosnu
vjerujem da je svestrana....
ja bi nju denaTURalizovo
moš mislit što studira
Kako faks?
svestrana - ima je sa svih strana, kapa, al bome volim da obim velik
Studentica lijepog i vitkog izgleda trazi galantnu gospodu zdog druzenja.Diskrecija zangarantovana. Sifra: Vitalija
Ova kad prdne gace zaleprsaju od srece.
ona prdi japanse trešnjice
Dokle vise ovih ruskinja?
...ovo "svestranu" mi se sviđa...!!!
pa Bosna je puna ovakvih cura, jest da ima i gurobe, al imamo i dobrih cura sto jest jest
ma brate ne vide se bas ove ovakve...nesimetralnih ima...ili lijepa faca a krzljavo tijelo ili tijelo manekensko a ragbi lopta faca!
@Elaa super je
tasha_turbo Sve jasno kao dan
naturalizovana Moskovljanka..face palm
Sta hostesa u hostelu