Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PROBIO BIH JE KO FELIX ZVUCNI ZID !
navuk\'o bi je k\'o Sanader raju !
Pa nije ovo ni lose kad skontas, ulozis u nju par hiljada, i ona sretna, ti je tares godinama, poslije odvedes na remont, nakon svakih predjenih 50 hiljada kilometara, i opet si miran. Jefinije neg ova moja, nit sisa, nit guzova, a pare potrosi ko da je Hudini...
KIBORG SA KUPLJENIM I OD OKA POSTAVLJENIM UMETCIMA ZA GRUDI I POZADINU PROIZVOD HIRURSKOG ZAHVATA. KOJI SE KITI TUDJIM PERJEM. I MORA NA REMONT.
Da je dobra,je,čak i štoviše,ali neradno znam da je trpa sin od Dodika.
i tata bi sine
guzi se za lovu
Kada cete konacno poceti pisati o skupim americkim prostitukama? O ovim domacim vise manje sve znamo ....
Pa naravno...za slinave i masne baliye koje mogu samo da vide zamotane smrdljive bule kako galopiraju kroz Saraj\'vo i ove slike su provokativne.....pusite ga muhamedanci!
zasto se samo ova tema, od ovih zenskih slika, moze komentarisati ? jeli zato sto je sr.pkinja ? dosad su komentari bili prilicno anacinalni.. sto je pozitivno
KIBORG SA KUPLJENIM I OD OKA POSTAVLJENIM UMETCIMA ZA GRUDI I POZADINU PROIZVOD HIRURSKOG ZAHVATA. KOJI SE KITI TUDJIM PERJEM. I MORA NA REMONT.
Sto bi joj ga ja pokiselio!
Racijepo bi je ko krmak vreću koncetrata!
Nabio bih je ko Sergio Ramos loptu!
Odradio bih je ko Alija Sirotanović smjenu!
Eeee draga moja, poberi pamet,bolje bi ti bilo...
e cuj ponovo pokazala obline,ja kontao gola se skinula kad ono nista ccc