Zahvalnica obožavateljima
0
Severina kao Marija Antoaneta 21. stoljeća
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da se svoje obozavatelje davno pocastila :)
Kakav odron od slika, isto razmazani klaun, sve sto na nako lijepo zeni valja uspjeli su napraviti da se ne vidi, eto konaco da javno nosi periku iako je ionako nosi..
Meni vise lici na Lady Gaga kopiju nego Mariju Antoanetu.
bezze si ba. vozdra.
Apsolutno bezveze .. copy-paste svega cega se dohvati .. bljak bljak ciljana publika PINK tv-a .... lošoćaaaa idi Seve u prijevremenu penziju, života ti, ne pjevaj više, pogotovo ne Afrike-paprike, Brad Pitt i sl ... jer poslije toga \"Srušio sam staaan, nije mi dobrooo\" i tek onda dođem sebi :)
uzzzzaaasnoooooo, OČAJNOOOOO
na ovim prostorima i blijeda kopija svega kao što je sevka, prolazi @skyline kod severine je odavno sve već viđeno @SqL dao si joj dobar besplatan savjet, očekuj uskoro da će se uskoro pojaviti uradak sa obrijanom severinom
ko me kara, piše mi pjesme
1. Severina nije, nece i nikad nije bila jedna \"Diva\". Dive su zene sa stilom, klasom i smislom o ocuvanju svoj vlastitog dostojanstva, ili se neko od Vas sjeca da su Elisabeth Taylor ili Sophia Loreen ucestovale u jednom porno-filmu? :D 2. Severinu mozete nazivati kako zelite, ali stime ta osoba nikad(!) nece napustiti svoju malogradjansku bijedu, od koje nije zasticena preko Dolce&Gabbane, Porsche-a ili novaca. Respekt se ne moze kupiti....
a sta li moze biti seksipilno na zeni sa cigaretom, da mi je samo znat...
Sljedeci put kada se bude snimala neka obrije p.i.c.k.u.....
fuj
e jeste nam dopustili ljepoticu da komentarisemo, svaka vam cast!!! :(
kakav ba sexipil, ovo je smijesno!
I ONA SAMO JOS STO IZ PASTETE NIJE ISKOCILA NEMA GDJE JE VISE NEMA DOSADNI STE S NJOM FAKAT
fura se na lejdi gagu..sve vec vidjeno.
Ko te kara nek ti pise pjesme...