Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamislite da neka nasa manekenka trenira vako u parku ili bi je proglasili ludom ili bi je neko napastvovo ili bi je zajmili psi lutalice hehehe ,dobra mala pravoooo
u kakvim filmovima glumi? clanak nije prikladan za ramazan redakcijo sramota od vas
...bgm, nije prikladno ni da džadom šetaju minjaci :)
Ja stvarno nisam znao da trebas biti gologuz i otici u park da bi "prakticirao" jogu.
Obavezno, ucinak treninga u suprotnom nije isti xD
Skineš se u gaćke, razvlačiš se po parku, ne da bi jačala tijelo i duh, nego da te neko ufotka i postavi na naslovnicu, 'nači Bože. Jadno do bola. Btw, ima mlohave airbagove i sitno dupe. Mrš!
E moj jarane, en znas ti sta je riba, cuj sitno dupe i mlohavo... haman preferiras koze?
Ja sam iznio svoje mišljenje, tuđe nisam kritikovao, jer o ukusima se ne raspravlja seljače. Čitaj Burdijea, znat ćeš o čemu ti pričam...ako znaš ko je on.
a evian i louis vuitton su tu kao slucajno, onda je dosla da radi jogu
Mogla je i pornic snimati u parku, ako ko naidje jebiga.
Kako da ste ovdje dopustili komentare a svaki clanak o Amri Vicentijevic blokirate za komentare, zar vas ne zanima misljenje vasih citaoca o doticnoj, kada objavljujete onda pustite i komentare pa kakvi god da jesu
Mogla bi drugi put prakticirati kama sutru u parku, po mogucnosti sa djecom u publici, jer to je normalno.
Imam stangu za njenu "srednjcu".
Uvijek samo u tangicama i u javnosti ili? Ono da znamo, mi koji se bavimo spotom sta je u trendu ;))))
Otreso bih je k'o živin toplomjer
Preseravanje u svrhu samopromocije. I tu se nasao neko ko ce sasvim slucajno napraviti HD fotografije. Ma daaaaaj, sto bi rekli Talijani!
...e, bogati :)))
...nema druge, valja mi pit "evian" :)))
Valja tebi sad parkove ovakve traziti :))) bolje od Eviana xD