Objavila privatne fotografije
0

Pogledajte kako je Rihanna provela ljeto

Sarajevo-x.com
Vrlo rijetko obožavaoci imaju priliku vidjeti kako slavni provode svoje vrijeme kada nisu na bini ili ispred kamere. Međutim, Rihanna je napravila izuzetak i na svoj Facebook profil postavila nekoliko fotografija koje pokazuju kako je popularna pjevačica provela svoje ljetovanje.

Rihanna (23) se odlično zabavljala na jahti sa nekoliko svojih prijateljica. Na obalu Italije su pristale više puta i tom prilikom imale nekoliko izlazaka. Fotografije pokazuju pjevačicu kako u ružičastom kupaćem pozira dok je njene prjateljice fotografišu. Jedna od fotografija prikazuje njenu prijateljicu koja je maže kremom za sunčanje i pri tome podiže donji dio njenog kupaćeg kako bi se pobrinula da sve bude zaštićeno, prenosi Daily Mail.

Na fotografijama se vidi da se dobro zabavljaju i da nijedan muškarac nije pozvan na ljetovanje sa djevojkama. Nestašna Rihanna nije mogla da odoli, a da ne pozira provokativno čak i za privatne fotografije. Neke od fotografija su crno-bijele i prikazuju pjevačicu kako ispija šampanjac Ace of Spades. Ovaj brand pića pripada Jay-Zju, njenom bliskom prijatelju.

Ona inače naporno radi i njeni ljekari i bliži prijateli su zabrinut za njen tempo. Stalno je na turnejama i koncertima, kao i gostovanjima i fotografisanjima. Njena popularnost raste iz dana u dan i nakon što se vratila sa odmora u Italiji, započela je turneju koja i još traje. Završit će ovogodišnju turneju koncertom u Londonu. Najavila je također da će odmoriti u 2012. godini iako se očekuje da opet uđe u studio i snima nove hitove.