|

Rihanna bila na ivici nervnog sloma

Rihanna bila na ivici nervnog sloma
0
S
Sarajevo-x.com
28.11.2011. u 17:38
4
komentara
0

dijeljenja
Rihanna bila na ivici nervnog sloma Rihanna (Foto: Reuters)
Poznata pjevačica Rihanna je bila na ivici otkazivanja koncerta u Dublinu nakon što je skoro pretrpjela nervni slom zbog prevelikog stresa. Nagomilani stres je posljedica svjetske turneje i uzrok je njenog lošeg stanja.
Rihanna (23) je odlučila nastupati tek nakon što je nazvala svoju mentoricu Beyonce koja ju je smirila, prenosi britanski Sun. Rihanna je održala koncert i nakon toga objavila na svojim profilima na društvenim mrežama da je veoma umorna.

Poznata pjevačica je umorna od naporne desetomjesečne svjetske turneje, a savjete prijatelja o odmoru nije uzela ozbiljno. Neimenovani izvor je rekao da je Rihanna mlada djevojka koja se samo želi zabavljati.

"Ona je mlada žena koja se želi zabavljati, a osjeća se jadno zabavljajući druge. Ponekad se budi i ne zna ni gdje se nalazi zbog prečestog putovanja", tvrdi neimenovani izvor, prenosi Sun.

Beyonce joj je savjetovala da završi svoju turneju, a zatim uzme godinu dana pauze kako bi se odmorila i opustila. Isto je napravila i ona kada je 2009. napravila pauzu zajedno sa suprugom Jay-Zijem.

Rihanna ima još 17 zakazanih koncerata od kojih su još sedam u Velikoj Britaniji. Prije nekoliko dana viđena je u baru kako časti svoj bend za Dan zahvalnosti, a ona je uživala pijući Guinness.
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...