Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ljudi yebu a kod nas brkate hodaju
@cosmo.3 obrij se mozda ga I tebi neko zavuce. Salim se buraz
Gledam ovako ove bumbatre i kontam kako je ovim zenama fakat dobro, na osnovu sisa i guzova zaradis za zivota, karas paralije, kite nikad manjka vazda se same lijepe a jos uz to dzabalescu proputujes svijet, imas vremena i pare za fitnes i masaze, raznolike plaze, zdravo se hranis, zivot ti se vrti oko tebe sama. Da mi nije drago sto mogu stajati dok pisam poceo bih im i zavidjeti, jbt zemberek.
Nemojte ljudi. Ramazan je
Popio bih joj minas rado
pa ne voli silikone ko ima sise ko krava da li nema ccccccc joj sto seres
odlicna kokara
ova je posebna po cijelom tijelu uhhhh ljepote :)
Ubrizgaću ti gene toliko jake... da će nam se sinčina zvati Ljiridon.
bravo klix, popravili naslov. niste me ostavili ravnodusnim, ali jeste bez daha :D
Auu huh....
Ne bih joj banke uzeo
Mi iz SDA smatramo i najviše od svega nam se povraća od "tolerantnih i liberalnih" hetero-muškaraca kojima se diže kosa na glavi od ideje da postoje ženski i LGBTIQ prostori u kojima ne mogu dominirati drugima i disciplinirati tuđe ponašanje. Poštujmo predsjednikovu suprugu , veliku gospođu Sebiju
Gluho bilo ... Mi iz SDA protestvujemo žestoko zbog ovakvih slika .... Kod mene stvaraju problem da kada dođe do glasanja ne mogu da dignem ruku i budem ZA koliko me boli od mastrubiranja pa onda kolege iz SDA stranke misle da sam protiv nekog zakona.
"neodoljivi geni"??!!