Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bolan 97. godiste!??
I jeste iz snova samo je sanjati mogu kad nemam za kifle
97' lele... ja hocu jednu ovakvu za rodjendan da ne budem skroman mogu i dvije izborit cu se vec nekako :D
Sunce ti kalajisano kod nje je hamsa isto da si mahno spic olovkom, mala i tanka.
..ja bio sa jednom, 'vaka ista i ....puko ja na nju, a ona je pala na moj onaj (kako se zove)...šarm😂😂😂popili pićence, odemo kod mene u hotel i tamam upali u krevetac, kad nešto hlupi. Skočim da vidim šta bi, kad ono jaran mi hlupa i veli: jes to bogati presp'o, ustaj kasnimo 😂😂😂😂😂😂😂jbg..
Lijepa...
Neugodno mi je gledati ovako obnažene fotografije od "djevojčice" rođene 1997. godine. Ne podržavam nikako, ne znam kako ovo roditelji mogu dopustiti.
nemoj ni gledat mati mu stara :)
evo pozdravljam ovom prilikom mladu scarlett rose
Pridružujem se pozdravima :)
@Lyla hahaha, a tebe pozdravljam još više od mlade scarlett rose i želim dobar i vesel dan :)) kako ide :)
PRIKAŽI ODGOVORE (46)