Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proglašavam je za Prvi guz Malte!
Sve je to fino ali meni su lično puno privlačnije žene u nekim ljetnim haljinama, širim pa malo zamišljaš. Ove helanke, guženje i poziranje na slikama i forsiranje mi je toliko isfurano i navuklo mi se više na oči.
Odnekud mi poznata hebemu...
divim se pe nisu koji je ovu oblikovu ljepoticu.
Slika br.13.Piša iz lakta :)
Bitno je guzicu uslikati, a to što spavaš pored cipelarnika (Slika 12) s 50 pari cipela i čizama iste boje sličnih nijansi, govori samo o mentalnom (ra)sklopu.
Neko se pronašao u komentaru, pa opalio minus (-), haha. :-)
Jeste doooobra.....
jebote nije ni rat u bosni zapamtila, doduse kad bolje razmislim nije ga zapamtilo ni 90% ovih sto bi danas ponovo ratovali
Došlo vrijeme da se meće u 96 -sto..
Slika 3..preslatka.... Ko ovo taslači mati mila ??? Uđeš i ne izlazi ti se nikako....:D
Podero bi je ko lamelu uz Mahmutovac...
Mackica ipo!Slika 10 moj favorit!
Ono kad im je zanimanje mlaćenje prazne slame....
ZAR I OVO NEKE HEBE
@Elaa Ako je budes kontaktirala,preporuci joj mene.
ZAR I OVO NEKE HEBE
jedna od boljih u posljednje vrijeme