Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve vole isto, sve se bave fitnesom, sve jedu zdravo, sve traze sponzore, sve su konstantno na putovanjima i sve imaju isti cilj....
jbg jarane, ne može ni to svako, mislim ono "I tata bi sine" ! :)
Mmmhhhhmmmm, tjera se...Valjda ovaj "vrbopuc" sto je poceo danas...Pojam “vrbopuc” vezan je za drvo, za trenutak kada vrba ozeleni. A kad ozeleni, narod vjeruje da kod zena poraste polna zelja, nesto kao kod Larise...Eto, kazu da traje do 7 aprila, pa nek Vam je svima sretno i bericetno :-)))
napuhala balone, dole nista
Na zalost mladi u medijima ne mogu da vide predstavljanje djevojaka koje nisu instagram ku3rve, zato nam i jeste drustvo u ku3rcu!
ja ostadoh bez daha samo zbog onog bostana na 7. slici
fina i ova vidi se da je ono bas za kuce
auto me bez daha ostavilo. ona je prosjek :)
Nema sise dok je hirurg ne napravi...
E sad ste se prebacili na rumunke
ma čim je to Larisa, to mora valjat'....
sretan vam dan društva plastičara i gumarača!
..samo cu reci, Sisa Larisa
Seksipilom odiše hahhh☺️☺️
Negdje u daljini pogled mi se gubi
Koliko ja vidim zenu su cesto u diskriminaciji, dajte nesto pokazite i za zene, da i one imaju sta da vide.