Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa skinula bi se svakako i da paragvaj nije uopste igrao na SP...pametan zna da ima idiota ko ovaj portal
GUZIO i kao što spomenuh onomad
Nego, zanima me da li je uredništvo portala konačno izdXXalo na Larissu, da nas konačno popuste sa njom?
al se i skinulaaaaaa!!!!bolje vidim na tuzlanskom korzu!!!za dzabe i bez nagovaranja.
vehabija odmah dvosmisleno,najaci je!hahahah
Kako su ljudi samo naivni, ova dr*ljica ih vrti oko malog prsta, a u isto vrijeme brdo para ide na njen konto. Mala jedva dočekala svojih pet minuta.
sto ga bacih dobro, oca mi
vehabija 08.07.2010. u 14:47 kako bih je ja....kamenom u glavu!!! Mozda je i tvoja ovakva ali ti neznas. Otkrij je malo.
Pojeo bih joj go*no ko cevapcic :))))))))
Jesam li vec rekao da ste zaista najbolji info portal. Genijalno. Neka se ona konacno skinula gola. Stvarno ste najbolji.
Joj jes se skinula, nista se ne vidi.. Malo sise... Bull shit...
Pljujite koliko hocete na nju,drolja je,glupa je... Slazem se,al nemojte sr.ati kako Vam je odvratna Svi mi(muskarci) bi nju polizali k\'o sladoled,a drugo je to sto je vjerovatno niko nebi zenio ili sta vec...
Joj obrijo bi bradu da je kresnem ko zvecku
pa nije joj dugo nagovaranja uzelo, pitali jednom i eto je gola. Zenske pameti
Drolja!