Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo sta se promovise kao vrijednost dijevojke ili zene, i naslovi koje KLix stavlja su jos gori mislim da za portal koji je ultra liberalan i moderan, ovakva promocija objektifikacije zena dok ih ocekujemo da vode drzave i da budu ravnopravne, nije nimalo prihvatljivo. Asociacija zene sa sexom je bukvalno i pod prvo predstavlja kao predmet za sex a ne kao ljudsko bice Sve se nesto potencira napredak i razvoj drustva ali istovremeno prije ni 20 godina zene nisu ovako ponizene bile
a komentari samo pokazuju koliko u sustini imamo dijecaka ne zrelih i ne ozbiljnih
"...Kakav speed, kakav ex bolje gandza, onda sex bolje stvaram novi zvuk lakse stvaram novi text relax, smotaj Drugu, prva pukla je k'o keks, yes jedna nije dosta, motaj next, yes easy prolazim kroz citav stress ne uklapam se ja u sav taj mess..."
ovakva je bila kod premijera Hadzipasica
vidi drva na prvoj slici, a zima dolazi
nula.
HAHAHAHAHAHA daj ba dragi klixe majke ti xD
Good Moaning........@smiling,@mirrorce,@peanut,@thewhisper...i ostala znana i neznana bando :-)))
@DjangoDjulaga slabi su nam ovi ljepsi polovi jutros, zakazalo nesto sve :) morgen drug :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na slici broj 8 samo još tuta fali...ehehe
Danas nema sredine.ili gola ili pokrivena.pljuc i na prve i na druge....
slika 5 zakon
može pregled nešto sam nervozan
Joj al dobra je bemti vidi na 16 i kurton u pozadini
hahahaha nevjerovatno jos jedna psihijatrica. Rodila je majka.
gledaj topsa na 4. slici
koliko je metar one bukovine na prvoj slici?