Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je malo antipatična ali tamburao bih je dok se ne raspadnem. Znam, nisam ni ja ponosan na to ali jače je od mene...
slatka je i zgodna je nema sta ali su joj slike toliko napadne (mobitel u gacama, opsceno istureno dupe...bljak)...zbog toga ne dajem vise od 7.
ma vala koliko god poze mijenjala, dzaba joj, ovaj put se slazem s tobom u ocjeni, 7 mislim da joj ni revizori u tramvaju ne bi popustili :)
nema šamse
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prda ko slika a glava ko motika :D
Prda ko slika a ona ko motika :D
Proš'o bi kroz nju k'o Blatter kroz FIFU
Šta je sad Katarina ili Karina...
Evo i ja sam zbunjen skroz
Благо њеном мобилном телефону...
sto joj je mobitel na finom mjestu :D
Da vam napišu dobitne brojeve binga ispod slika, ne bi ih registrovali.. :) U tekstu lijepo piše "argentinski mode Karina Jelinek" i niko da primijeti..:)
saftaly i tacka :D
...u gacama dozivljavam genocid prema jajima... Mala slatka ubi boze i sisa mi probode oci!
yebo katarinu veliku... ova je katarina kosaca...
Tačno bi volio da sam manji od makova zrna pa da joj se u gaćice uvučem ko' ovaj pijesak, ne bi me se lako riješila :)))))))
izgleda ona sjajno i bez bikinija
hahahaha... B - populacije, da se najtačnije izrazim kolegica?
hvala na pozdravu. nek bude da i ja pozdravljam istosti :))
puno se prči guzicom po plaži, a valja joj u more među kite...ove
Čitava kobila