Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dobar mustang a i ona je ok ;)
Legla bi mi ko Ajka pod Mahmuta.
Ja došla samo da vidim šta kažu za ovu djevojku lokalni klixovski *ebači - to go to Mahmutovac or not to go to Mahmutovac, pitanje je sad?
Ja vjerujem kad bi ti postavila svoju sliku da bi NIZ Mahmutovac bila prava guzva.
...i wanna stroke my dick :-D
...moćan mustang :)
lici malo na anđu
bas htjedoh to reci
ima nesto u tome fakat <3
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Beš ti Bosanca prokletog, ne zna jel bi prije nju ili ovog Mustanga iza!
recitirao bih joj jesenjina :D Haljina modra i plave oči, Lagao sam dragoj jedne noći. Draga me pitala:” Mećava vije? Spremit ću postelju, peć da se grije.” Odgovorih dragoj: “Netko sa visine cvjetovima bijelim prekriva daljine. Postelju spremi, peć da se grije, bez tebe u srcu mećava vije.”
-Izvrn'o bi je k'o šnajder nogavicu! :)
Savršena...guza...:))
...a ..ti..očito..ne!!!
...hahahaaaa...to starkice, kraljice....voli tip ružičasto.....😂.... ...a, tvoj komentar je na mjestu, ima baš finu pozadinu.....😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)