Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...u prevodu Jimena Campisi voli milionere :)
prešlo je ovu po amerike
😈😈😈
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...da sam komarac blizu nje...
dobra kao dobar dan ;)
Evo duso moja imas srece posto sam i ja fudbaler...,igram za Gornje Raince...,kod nas u klubu je moto:"Igraj al' za pare ne pitaj".... ;-)
Voliš fudbalere? Vole i oni tebe :) Ima raznih, naći ćeš ljubav svog života. Joj što bi bilo super serija ljepotica sa Antarktika, ahahaha. Pogodi ko sam.
voli ona MILLIONERE
5 Dana sa njom ja mislim da bi smrso 10kg!
nemam snage da je iskometarisem, vidi se da je fina
LELEEEE,baci dojku da se igramo. hihiihi
a i dosta je bilo onih zgoljavih, volimo i mi tvoje lopte lutko
Lutko, posto je pasteta?
I fudbaleri vole nju ????
Jimena ja sam na terminu najbolji
Voli ona milione :D a vala jeftino izgleda na ovim slikama...
Uuuh.......,kako se proteze ...ko tigrica.....,moguli ovi iz fitniss studija, evome : mlad zdrav, prav, tvrd..go'beton...!
barem nije ofinger
Predlazem da ukinu fotografiju dana i da nam daju da i mi nesto skeniramo :)))
Tu sam, tu sam. Pusti kukavice plase se zena :)) Mahmutovca, lizanja pklopca, deranja :)))) ko zna sta bi od nas otpadalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)