Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni Alba lično nije ništa posebno.Nisam ljubomorna ali brate mili viđam svakodnevno stoputa ljepše i zgodnije djevojke...Slatka jest,ali ravna ko daska,nigdje kukova,struka,sise,dupeta...Monica Bellucci je mama iako ima preko petobanku!
strasna zena i svake godine je sve bolja ;)
dao bi 100KM samo da gledam kako je drugi jebe
pa ko moze moze a ko nemoze taj gleda naravno hahahaha ;-))) sam sebe ponizi ti, budu muskrcina i pokazi sta znas kako i koliko hahahaha ;-)))
cuj ne mimo braka hahahaha pa nije deranje onda hahaha nehgo zabavljanje ;-)))
Mene je razocarala, ja joj poslao poruku da dodje u Sarajevo, i mozes mislit, nije dosla :(
...pa, u njenom opisu poslova i radnih zadataka je da "nikad ne razočara". a i to je teretli, n eumno koliko psihički, vazdan bit "nerazočaravajuća". da kapitalizam ima duha i humanosti, dodijelio bi im beneficirani radni staž.
..kako se zoveš mala?! Jessi!!! Evo me džesi ti😂😂😂😂nego,kako reče da se zoveš 😂😂😂😂😂😂😂
Ne guze ovi novinari sa klixa izgleda haha
Znas iz iskustva hehehe