Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..ovaj Boziji primjerak nije bio samo stvar desanke i djecacke lozione svojevremeno, ona je i danas za mene ostaje vrhunski dvonozni primjerak prelijepog homosapiensa :)
hi, sheldon! :) nice to meet you :)))
..Peanut Penny, was that common use of words from ordinary waitress in dinners in order to communicate with customers? :))
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Evo robe za neme...34 godine u dobar cas, nikad nece biti mladja neg sto je sad, a ja punoj snazi, idu blizanci odmah, istog trena...Kao u reklami - napuni do vrha :))))
jel da se odmoris ? hahaha, e moja jaro, nije sve kao sto izgleda, ja se bavim humorom da zaboravim horor...Suti, ne pitaj...
Amiiiiiiin, Amiiiinnn !!! Jes vidio kako i djubrad odma postaju vjernici :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jessy je slatkis
Prošlo je kroz klix i boljih treba heh :P
Ostalo manje-više ali za pušenje bih joj dao godišnju platu.
nuto stavili obucenu?? :D lijepa i zgodna zena ...
hahaha vracka :-p Jessica je extra! A biti ljubomoran na bilo koga je bolesno ...
hahahaha hjooj, MokeR, ja operisana od ljubomore :))) nisam stalno tu jer imam uvijek nekih obaveza ... kad sam tu, tu sam ... trpi me! :-P i gdje cu se ljutiti na tebe, š'a ti je, bolan? :) by the way ... jutriiic! :)
jes mrsava brate dragi, dodji djesika da odemo na cevape
Đesika u đemer-haljini 😋
nek ste onu rugobu prije nje sklonili
Prelijepa je !