Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram da vas bude, rasisiti, nacionalisti i zavidne djevojčure. Djevojka je prelijepa i možete da se ugušite u vlastitim govni.a !
Crnkinjama je faca pretezno glupava ali su sise i dupe za medalju! I sto je najvaznije, loze se na bjelce dok se bjelkinje loze na pare i crnacku belegiju
eto jedna da odmorim desnicu
Zaman haman da te Imam!
dobra mrkušica
Da je rođena par stoljeća prije, bila bi obična robinja ili pralja na rijeci negdje u vukojebistanu. Al vremena se mijenjaju, jaro moj.... na gore.
Lijepa je
kako se zove ovo Imam je haman
Lopata.
ne znam............nekako pregruba faca
@AIfaQmega13 aahahahahahaha gori si od Dzasmina haman ................zagorio
@AIfaQmega13 miscini ti se zaljubio........nemoj bolan !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dajte nam neku ruskinju, ne volim ove crne cickave :D
@Elaa Uozbilji se bona hahah
@Elaa Jesu mozda ove ruske kuravee po instagramu, ali ocigledno nisi bila u moskvi da vidis kako "obicne" ruskinje izgledaju ;)
Maoca i BH talibani na aparatima :):):)
@Sipumirackunagodre Bijedo srpska, jedeš li i dalje korenje u šumi? 🙂