Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pita me zena sta to gledas! Rekoh nije to sto mislis, vidis da je zena nutricionistkinja pa me interesovalo sta jede kad joj je ovakva linija.. Dobra li je brate
Jede čune
Bolja od Melanije
Kad Donald ovo vidi ima da nam Slovenci ostanu bez zeta predsjednika.
Docekah i ovo!Svi klixovci je fale......Ne traze mane........Bogami,oce snijeg.....
Sinan Sakic Pre nego sto ostarimo "Ne pitaj za vreme kad cekas da prodje jer isti su dani, godine i sati u toj frci ti si ona koja gubi ako ne znas tajnu, ako ne znas stati... Ref. Pre nego sto ostarimo nek poteknu krv i suze nek sibaju tela nasa i vetrovi i oluje kada budem ostario da znam sta je zivot bio..."
lici na Moniku Beluci, samo u turbo izdanju.
Kakav sjajan balans kvalitetne sise i extra guzova!
s njom bi svrsio za 20 sekundi
S svakom mi je tako .
aaa bradavice na zadnjoj slici njam njami
hajmo drkaci, navalite ko da nema sutra.
od koje brokule se ima ovakva linija? silikonske...
Beze
ima ono nješta
rodilo u Teksasu,rodilo...
Sto joj je texasko sunce godilo...
dobra je